Ultiem festival/vakantie gevoel

Ergens, niet ver hier vandaan is een land van love, peace and happiness

Een land waar men lacht, danst, zingt verbindt. Waar ze samen genieten, creëren, koken, eten en drinken en waar ze zorgen dat het een fijn land is. Een land met een blote-voeten-beleving, midden in de natuur. Waar je tot rust komt en als je de behoefte hebt, er altijd wel iemand is die een mooi gesprek met je voert. Of waar je leuke dingen kunt doen zoals, wandelen, knutselen, masseren, healen, muziek maken, mediteren, zwemmen, sporten of een drankje doen. Het is een land van samen, eenheid en plezier. Een land waar het leven goed is! HIPPIELAND.

Als je nu denk dat dit een sprookje is, dan heb je het mis. Dit “land” bestaat echt. Laten we het even uitleggen:

Wij zijn een stel vrienden met een idee en het idee is zoals beschreven in ons sprookje…..

We zitten in een lastige tijd, en we zijn toe aan vakantie. We moeten ons hervinden, willen graag weer dat gevoel wat we oh zo goed kennen; leven in vrijheid. Gelukkig zijn er binnen alle maatregelen genoeg corona-proof mogelijkheden! Een reis naar Hippieland zet je weer helemaal in je kracht deze zomer!

Wij zorgen voor een ambiance die je blij maakt. Je het gevoel geeft weer even helemaal Hippie te zijn. Een blotevoetenbeleving waarbij je helemaal één met de natuur tijdloos kunt zijn.

Wij bieden voldoende ruimte om veilig te recreëren en toch samen te zijn. Te dansen, bewegen, creëren, ademen, en te genieten van eten, drinken en muziek. We bieden prachtige plekken waar doorlopend iets te doen is en regelmatig zijn er diverse activiteiten die je doen thuiskomen in eigen lichaam. En ben je geen stilzitter maar een echte co-creator, organiseer je gewoon mee! Er kan echt heel veel in love , peace & hippieness. Kom!

LET’S KEEP IN TOUCH!

We’d love to keep you updated with our latest news and offers 😎

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.