Ultiem festival/vakantie gevoel

Ergens, niet ver hier vandaan is een land van love, peace and happiness

Een land waar je tot rust komt en als je de behoefte hebt, er altijd wel iemand is die een mooi gesprek met je voert. Of waar je leuke dingen kunt doen zoals, wandelen, knutselen, masseren, healen, muziek maken, mediteren, zwemmen, sporten of een drankje doen. Het is een land van samen, eenheid en plezier. Een land waar het leven goed is! HIPPIELAND.

Als je nu denk dat dit een sprookje is, dan heb je het mis. Dit “land” bestaat echt. Laten we het even uitleggen:

Wij zijn een stel vrienden met een idee en het idee is zoals beschreven in ons sprookje…..

Wij zorgen voor een ambiance die je blij maakt. Die je het gevoel geeft weer even helemaal Hippie te zijn. Een blotevoetenbeleving waarbij je helemaal één met de natuur tijdloos kunt zijn.

Een reis naar Hippieland zet je weer helemaal in je kracht deze zomer!

Waar je heerlijk op jezelf, maar ook samen kunt zijn. Waar je kunt dansen, bewegen, creëren, ademen. Waar je kunt genieten van eten, drinken en muziek of gewoon lekker even helemaal niets doen. Jij kiest! We bieden prachtige plekken waar doorlopend iets te doen is en regelmatig zijn er diverse activiteiten die je doen thuiskomen in eigen lichaam. En ben je geen stilzitter, maar een echte co-creator, organiseer je gewoon mee! Er kan echt heel veel in love , peace & hippieness. Kom!