Co-creator

Jij creëert, beleeft, organiseert!
Alleen samen beleven we de magie van Hippieland

Want voel jij de behoefte jouw vaardigheden, talenten of kunsten te delen, dan kan dat. Je mag, in afstemming, jouw eigen activiteiten aanbieden in de vorm van een workshop of los te boeken sessie. Want in Hippieland doen we het samen.

En dat samen is een uitdaging.. We hebben dus handvaten nodig. Richtlijnen.

Hoe gaan we met elkaar om en hoe maken we afspraken.

Twee interessante artikelen staan op de website van onze stichting:

  1. Ons manifest
  • Een manifest is waar je in gelooft en waar je voor staat. Iedereen die deelneemt aan Hippieland identificeert zichzelf met dit manifest gebaseerd op waarden die elkaar volledig ondersteunen en versterken. – Lees verder..
  1. En, een stuk over integriteit
  • Misschien wel het belangrijkste principe dat je moet leven: wees integer. – lees verder..

Ondersteun je dit, dan kunnen we aan de slag!

Met respect voor elkaar en de natuur, creëren we gezamenlijk onze eigen plek. Met blote voeten in het gras, love, peace and hippieness. Ons eigen land: Hippieland

Subscribe to our newsletter!

We verwachten wederom veel interesse in deelname als co-creator en kunnen helaas niet iedereen persoonlijk te woord staan. Nadat je op de lijst staat gaat een organisatie-team (OT) aan de slag met de inschrijvingen en contacten we je wanneer jouw bijdrage past in ons landje (heb geduld).

Inschrijven voor de 2023 Editie is online niet meer mogelijk - Maar heb jij nou een co-creatie die ons landje echt niet mag missen en gezien moet worden! Stuur dan een e-mail met uitgebreide info naar info@Hippieland punt en EL. Thnx.. 

En natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven van het overige nieuws:

Hippieland